Правоохоронці Кіровоградщини затримали вандала

Четвер, 01 листопада 2018 16:18

На Кіровоградщині працівники поліції затримали чоловіка, який з метою власної наживи, викрадав металеві частини з могилок кладовища, розташованого неподалік міста – повідомляє mandarin-news із посиланням на Komora.Info.

На одному з кладовищ міста Знам’янка, було виявлено відсутність на багатьох могилах металевих частин огорожі, швелерів, труб тощо. Про даний випадок до відділу поліції повідомили працівники Знам’янського комунального підприємства на балансі якого перебуває дане кладовище.

Під час проведення оперативних заходів працівниками поліції вдалося встановити та затримати особу зловмисника, яким виявився раніше не судимий 28 річний мешканець міста, який протягом вересня поточного року, відвідував місцеве кладовище та майже щодня, в денну час доби, приходив на кладовище, звідки викрадав металеві частини з могилок. Всі викрадені речі крадій ховав у лісопосадці розташованої неподалік вказаного кладовища, після чого з метою власної наживи, здавав їх до пункту прийому металобрухту - повідомив начальник Знам’янського ВП – Ігор Прохніцький.

В даний час за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 297 КК України (наруга над могилою, з корисливих мотивів вчинено повторно) якому повідомлено про підозру за вказаною статтею кримінального кодексу.

Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін до 7-ми років.

Прочитано 321 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+