Правоохоронці Кіровоградщини радять водіям бути особливо уважними

Середа, 17 січня 2018 14:11

У найближчі дні синоптики прогнозують складні погодні умови.

З 18 січня на території Кіровоградської області синоптики прогнозують суттєве ускладнення погодних умов: сильні снігопади, хуртовини, утворення снігового покриву до 40 сантиметрів. На дорогах ожеледиця.

За таких погодних умов правоохоронці радять водіям бути особливо уважними, під час руху неухильно дотримуватися вимог Правил дорожнього руху. Не забувайте про паски безпеки, дотримуйтесь безпечної швидкості та дистанції, правил паркування (аби не заважати роботі снігоприбиральної техніки).

З особливою обережністю рухайтеся по мостах, в умовах недостатньої видимості користуйтеся ближнім світлом фар чи протитуманними ліхтарями.

Варто також відмовитися від ризикованих маневрувань, які можуть призвести до створення аварійних ситуацій. Якщо виникає необхідність зупинитися – знижуйте швидкість поступово. А при зупинці обов’язково включайте аварійну світлову сигналізацію.

Водії, завчасно плануйте маршрути поїздок, а при можливості, взагалі відмовтеся від поїздок на час негоди.

Пішоходам рекомендуємо обов'язково виділити себе на дорозі – використовувати світлий одяг і за можливості світлоповертаючі елементи, що дозволить водіям завчасно побачити їх на дорозі та відповідно зреагувати.
Будьте уважні та обережні!

Прочитано 395 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+