Працівника фіскальної служби взято під домашній арешт у Кропивницькому

Вівторок, 03 липня 2018 10:20

Посадовцю фіскальної служби, викритому на отриманні неправомірної вигоди, обрано запобіжний захід

27 червня 2018 року у Ленінському районному суді розглядалось клопотання щодо обрання міри запобіжного заходу керівнику одного з підрозділів Головного управління державної фіксальної служби в області викритого правоохоронними органами на отриманні 6 тис грн неправомірної вигоди.

У своєму клопотанні прокуратура наполягала на триманні під вартою. Слідчим суддею ухвалено рішення щодо обрання міри запобіжного заходу у виді нічного домашнього арешту. Прокуратура готує апеляцію на вказане рішення.
Як ми повідомляли, 26 червня 2018 року працівники прокуратури Кіровоградської області спільно з співробітниками Служби Безпеки в області викрили керівника одного з підрозділів Головного управління державної фіксальної служби в області, на отриманні неправомірної вигоди. Вищевказаний посадовець, який за своїми функціональними обов’язками зобов’язаний здійснювати контроль за виробництвом та обігом алкогольної та тютюнової продукції вимагав та отримав від суб’єкта господарювання 6 тис грн за систематичне прикриття видів діяльності щодо яких законом передбачено окреме одержання дозволів та не нарахування штрафних санкцій.
Посадовцю оголошено підозру за ознаками складу злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України.

Прочитано 376 разів
Останнє редагування Вівторок, 03 липня 2018 12:15
Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

Додати коментар


+