Поліцейські затримали крадіїв в Кропивницькому

Середа, 24 жовтня 2018 13:15

Патрульні затримали осіб, що викрали алюмінієву конструкцію на 4 тисячі гривень - повідомляє mandarin-news  з посиланням на Патрульну поліцію в Кіровоградській області.

Близько 14-ї години екіпаж патрульної поліції отримав виклик про те, що на вулиці Ярослава Мудрого невідомі з території підприємства викрали металевий виріб та ймовірно знаходяться неподалік на пункті прийому металобрухту.

Інспекториприбули на місце та встановили, що двоє осіб проникли на територію приватного підприємства звідки викрали алюмінієву конструкцію. Далі автівкою відвезли вантаж до пункту прийому металобрухту, де їм запропонували понад 4 тисячі гривень. Але продати викрадене не встигли, так як раптово з’явився власник металевого виробу, затримав одного з імовірних крадіїв та викликав поліцію. Інший – кинувся навтьоки, залишивши своє авто, але недалеко. Патрульні швидко встановили дані громадянина та в телефонному режимі переконали його повернутися до «прийомки».

Для з’ясування всіх обставин інспектори викликали на місця події слідчо-оперативну групу.

 Фото: з відкритих джерел

 Світлина від Патрульна поліція Кіровоградської області.Світлина від Патрульна поліція Кіровоградської області.Світлина від Патрульна поліція Кіровоградської області.

Прочитано 654 разів
Останнє редагування Середа, 24 жовтня 2018 14:53
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+