Підозрюваних у розстрілі адвоката у Кропивницькому арештували на 2 місяці (ФОТО)

Понеділок, 27 січня 2020 12:00
Підозрюваних у розстрілі адвоката у Кропивницькому арештували на 2 місяці (ФОТО) Фото: https://ipress.ua/

За фактом убивства адвоката у Кропивницькому, яке мало місце в серпні минулого року, затримано трьох підозрюваних осіб. Про це під час брифінгу повідомив начальник ГУ Нацполіції області Роман Козьяков, передає mandarin-news.

За його словами, після скоєння вбивства правоохоронні органи розробляли одразу кілька версій, у рамках розслідування проводилися відповідні заходи.

Під час відпрацювання однієї з них була отримана інформація щодо причетності до скоєння цього злочину трьох місцевих жителів, – наголосив начальник Нацполіції області. – При її перевірці було отримано підтвердження, в результаті чого були проведені заходи. спрямовані на затримання зазначених осіб.

За його словами, суд уже обрав усім трьом підозрюваним запобіжні заходи у вигляді арешту терміном на два місяці. Нині проводяться інші слідчо-розшукові дії щодо встановлення ряду інших обставин у цьому кримінальному провадженні. Роман Козьяков підкреслив – підозру чоловікам висунули на основі кількох експертиз.

Ці люди вели певний спосіб життя, який, будемо говорити, не пов’язаний із вказаними подіями, – наголосив керівник Нацполіції області.

Читайте також: В кафе у Кропивницькому розстріляли двох чоловіків

Прочитано 1059 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+