Під час пожежі у Кропивницькому жителі будинку рятувались на балконах, один загинув (ФОТО)

Понеділок, 04 листопада 2019 12:40
Під час пожежі у Кропивницькому жителі будинку рятувались на балконах, один загинув (ФОТО) Фото: https://censor.net.ua/

У Кропивницькому сталася пожежа, під час якої загинув чоловік. Про це mandarin-news повідомили в пресслужба У ДСНС в області.

За інформацією рятувальників, о 07:13 год. до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в одній із квартир на першому поверсі 5-поверхового житлового будинку по вул. Металургів (с. Нове). На момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу у квартирі горіли домашні речі та побутова техніка загальною площею близько 5 м2.

На місці пожежі виявлено тіло власника квартири 1941 року народження.

Рятувальники 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький о 08:04 год. займання локалізували та о 08:32 – ліквідували. Причину пожежі та загибелі громадянина встановлюють фахівці, – наголосили в пресслужбі У ДСНС..

Пожежа в селищі Новому добряче налякала жителів будинку №19. Своїми враженнями вони поділилися у групі Вайбера «Нове, події та оголошення». За словами жителів будинку, світло замигало о 6-ій ранку, а о 7-ій у квартири почав проникати задушливий дим. Щоб не учадіти, люди були змушені рятуватися на балконах. У під’їзді дим був такої концентрації, що рятувальник не могли евакуювати жителів верхніх поверхів.

Прочитано 745 разів
Останнє редагування Понеділок, 04 листопада 2019 11:56
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+