Педофіл, якого розшукували у Кропивницькому, виявився неповнолітнім студентом

Вівторок, 08 травня 2018 15:18

За неофіційною інформацією, нашій редакції стало відомо, що чоловіка, який напав на 10-ти річну дівчинку затримали та допитують правоохоронці. 

Нагадаємо, 4 травня, о 15.00, 10-річна дівчинка поверталася з музичної школи додому, і коли зайшла у під'їзд власного будинку, попрямувала до ліфту. Там її наздогнав молодик (див. фото) і зайшов в ліфт разом із дитиною. Далі скоїв напад і згвалтував. 

Ця резонансна подія викликала шквал обурення у місцевих жителів. Кропивничани власними силами намагалися віднайти збочинця.  У соціальних мережах люди висловлювали свої здогадки та підозри. Багато викликів надходило до правоохоронців із можливими варіантами впізнання по орієнтиру. 

А станом на вчора, стало відомо, що чоловіка затримано. Ним виявився студент першого курсу кропивницького технікуму, 2002 року народження. Сьогодні, у присутності адвоката, правоохоронями проводився допит підлітка. У якого попередньо було вилучені докази причестності до злочину, а саме одяг зі слідами крові потерпілої. 

Наразі, ведуться слідчі дії, і офіційного підтвердження про причетність юнака до злочину немає. Адже захист підлітка заявив про можливість скористатися правом за ст. 63 (Особа не несе відповідальності за відмову давати показання або пояснення щодо себе, членів сім'ї чи близьких родичів, коло яких визначається законом. Підозрюваний, обвинувачений чи підсудний має право на захист. Засуджений користується всіма правами людини і громадянина, за винятком обмежень, які визначені законом і встановлені вироком суду).

Спираючись на це, хлопець уникає очних ставок з потерпілою, здачі аналізів на ДНК, чим затягує процес винесення йому підозри. 

Про перебіг розслідування читайте у наступних публікаціях.

Прочитано 19194 разів
Оцініть матеріал!
(7 голосів)

Додати коментар


+