Пандемія падмемією, а конкурс бюджетів у Кропивницькому відбудеться

Середа, 27 травня 2020 16:25

Сьогодні, 27 травня, координаційна рада затвердила низку змін до положення про «Громадський бюджет», щоб в умовах коронавірусної пандемії зберегти соціально важливий конкурс громадських ініціатив. Про це на сторінці у фейсбуці повідомив секретар міської ради Андрій Табалов.

Так, заради економії бюджетних коштів великих проєктів у 2021 році не буде. Наразі всі фінансові можливості міської влади спрямовані на стримування COVID-19 та розвиток медичної галузі.

"Залишаються малі та соціальні, які можуть розраховувати на фінансування в межах 300 тисяч гривень. Також відтермінували запровадження нової категорії, проєкти якої були б спрямовані на розвиток туризму у Кропивницькому. Через пандемію голосування за проекти відбуватиметься виключно онлайн. А подача проєктів знову відтерміновується і розпочнеться 1 липня", – йдеться в повідомленні.

За інформацією, зміни до положення ще має затвердити депутатський корпус, а всі нововведення тимчасові. Після завершення карантину повернуться звичні правила проведення проведення конкурсу «Громадський бюджет».  

 

Прочитано 343 разів
Останнє редагування Середа, 27 травня 2020 16:42
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+