Останнє «китайське» попередження: у підрядників та комунальників Кропивницького залишилося 2 тижні

Понеділок, 19 серпня 2019 15:55
Останнє «китайське» попередження: у підрядників та комунальників Кропивницького залишилося 2 тижні Фото: acc.cv.ua

Поганий стан дорожнього покриття, особливо у місцях аварійного ремонту інженерних мереж, став буквально «визитівкою» Кропивницького. Зважаючи на це, міський голова Андрій Райкович дав підрядникам двотижневий термін для наведення ладу на шляхах обласного центру, повідомляє mandarin-news з посиланням на прес-службу міськради.

До першого вересня, початку навчального року,  залишилось лише два тижні. Тож міський голова поставив завдання терміново  відремонтувати всі підходи та під’їзди до шкіл та дитячих садків, а також перевірити також всі світильники біля цихзакладів, адженезабаром швидко почне темнішати надворі.

Дуже важливо, наголосив Андрій Райкович, щоб біля кожного навчального закладу обов’язково була дорожня розмітка. Озвучив очільник міста також прохання до поліцейських – попрацювати з усіма водіями транспорту, особливо в перші тижні вересня, щоб вони були особливо уважними біля закладів освіти.

Своє завдання отримали також працівники Кропивницького ВКГ:

Розумію, що проблеми з кадрами, але щодня містом тече вода, каналізація, ями від поривів просіли, – наголосив Андрій Райкович. Вулиця Декабристів, поворот із Шевченка – чиї недоробки?! На поточному тижні ліквідуйте нарешті цю ганьбу!

Прочитано 644 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+