Операцiя «Вiзит»: дiльничi Кропивницького активно «працюють» з населенням

П'ятниця, 15 березня 2019 13:15

Iз кiнця лютого в областi проводяться превентивнi заходи, спрямованi на налагодження комунiкацiї полiцiї з населенням, вирiшення проблемних питань громади, пiдвищення обiзнаностi про стан оперативної обстановки на територiях обслуговування, що сприятиме попередженню вчинення правопорушень та оперативному розкриттю злочинiв. Про це інформує mandarin-news з посиланням на сайт національної поліції області.

Вiд початку проведення заходiв уже вiдвiдано понад 7140 помешкань громадян, до цiєї роботи щодобово залучається бiльше 90 дiльничних офiцерiв полiцiї.

Пiд час вiдвiдування помешкань вiд жителiв отримано 30 повiдомлень про подiї, iз яких 5 направлено до оперативних служб. За наданою iнформацiєю оперативниками було розкрито 10 злочинiв.

У ходi проведення заходiв дiльничними офiцерами полiцiї додатково поставлено на профiлактичний облiк 42 особи, iз них 37 – якi вчинили домашнє насильство та 5 ранiше судимих.

Також вiдвiдано 1190 помешкань, де проживають люди похилого вiку, їм надано роз’яснення, як вберегтися вiд шахрайських дiй та не стати жертвою iнших протиправних посягань.

Прочитано 473 разів
Останнє редагування П'ятниця, 15 березня 2019 13:36
Оцініть матеріал!
(2 голосів)

Додати коментар


+