Олег Ляшко: Ми докладемо всіх зусиль, щоб забезпечити наших рятувальників житлом!

Понеділок, 05 лютого 2018 10:28

Достойні зарплати та нове сучасне обладнання – запорука врятованих рятувальниками тисяч життів. На цьому наголосив лідер Радикальної партії Олег Ляшко, перебуваючи на щорічній звітній колегії ДСНС. Політик подякував рятувальникам за їхню нелегку працю та пообіцяв і надалі всіляко їх підтримувати.

«70 тисяч людей працює в системі ДСНС. Хочу щиро подякувати вам за надзвичайно важливу роботу. Від вас, вашого великого серця та ваших мужніх рук залежить життя тисяч українців. І для мене та моєї команди надзвичайно важливо, щоб держава цінила вашу роботу. Єдина вимога до вас – повертайтеся додому живими!», - звернувся до ДСНСівців Ляшко.

Лідер РПЛ зазначив, що завдяки зусиллям його команди мінімальна зарплата рятувальників лише у минулому році зросла з 3 до 7 тисяч. Проте, Олег Ляшко переконаний, що і цього замало.

«Позаминулого року зарплата рятувальників була одна з найнижчих по країні – 3 тисячі гривень. Це неправильно і нечесно, бо рятувальники щодня ризикують своїм життям, розміновуючи території на Донбасі та виїжджаючи на пожежі. Ми виправили цю ситуацію і з нинішнього року ніхто в ДСНС не отримуватиме менше 7 тисяч гривень. А після першого кварталу 2018 року ми добиватимемось, щоб ніхто з рятувальників не отримував менше 8 тисяч гривень. Ось наше завдання!», - підкреслив народний депутат.

Олег Ляшко запевнив, що вирішуватиме й проблему забезпечення рятувальників житлом.

«Вперше за 10 років 90 мільйонів гривень ми вибили на придбання житла. Проте, за результатами перегляду держбюджету ми доб’ємося збільшення цієї суми. Адже ще потрібно добудувати житло у Кропивницькому, Рівному та інших містах України. Ми докладемо всіх зусиль, щоб забезпечити наших рятувальників житлом», - розповів Ляшко.

Крім того, переоснащення рятувальників новими пожежними автомобілями та авіаційною технікою – ще одна ініціатива радикалів. «За нашої ініціативи у цьому році передбачено мільярд гривень на пожежно-рятувальну техніку. 600 мільйонів – на пожежні автомобілі, 400 мільйонів – на авіаційну техніку. Такого не було ніколи за всю історію існування служби. Ми і надалі підтримуватимемо рятувальників, бо життя людей – це найвища цінність!», - підсумував Ляшко.

В свою чергу керівництво ДСНС подякувало лідеру Радикальної партії за підтримку.

Прочитано 812 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+