Нові автобуси виїдуть на маршрути в Кропивницькому. СХЕМИ МАРШРУТІВ

Четвер, 05 липня 2018 14:10

Сьогодні, під час засідання транспортної комісії міської ради Кропивницького було повідомлено про те, де курсуватимуть нові автобуси та які нові маршрути з’являться в нашому обласному центрі.

Нові автобуси почнуть курсувати після 9-го серпня.

Нагадаємо, що в міському бюджеті на 2018 рік було передбачено 34770,0 тис. грн на придбання у місто десять нових автобусів середньої пасажиромісткості.

Другого лютого цього року було оголошено тендер на закупівлю автобусів, а вже 19 березня було проведено аукціон, переможцем якого став ТОВ «Літан», який є офіційним дилером Мінського автомобільного заводу. Дане товариство запропонувало автобуси марки МАЗ-206 (загальна пасажиромісткість 67, для сидіння 27).

Загальна сума закупівлі, з урахуванням економії, склала 32700,0 тис. грн (вартість кожного транспортного засобу склала 3270,0 тис. грн). Відтак, було зекономлено понад два мільйони бюджетних коштів.

Вже в червні була здійснена поставка всіх автобусів які зараз знаходяться на балансі КП «Електротранс».

Незабаром буде проведено конкурс серед власників приватних маршрутів на отримання дозволу на перевезення. Відтак, Олександр Вергун представив три рейси на які виїдуть білоруські МАЗи:

№46. На цьому марштурі буде два ТЗ , які виїжджатимуть щогодини. Рейс сполучатиме сел. Гірниче та Новомиколаївку (с. Гірниче-вул. В. Пермська-вул. Кропивницького до 3-ї поліклініки-вул. Шевченка-педагогічний університет-вул. М. Левитського (кол. Колгоспна)-Варшавська-вул. Краснокутського-до м'ясокомбінату "Ятрань").
№111а поєднаєСтару Балашівку з Озерною Балкою (від 15-ї школи-вул. Салтикова Щедріна-вул. Київська-вул. Шевченка-В. Перспективна-спортивна школа-Критий ринок-вул. Шатила-вул. Бєляєва-Озерна Балка). На маршруті курсуватиме 3 автобуси.
Маршрут №130з’єднає Катранівку з Лелеківкою (Катранівка, СТО-вул. Генерала Родимцева-вул. Преображенська (до дитячої обласної лікарні)-В. Перспективна-Полтавська-Новомиколаївка-Лелеківське кладовище). На цьому рейсі працюватиме два автобуси.

 

 

Прочитано 889 разів
Останнє редагування Четвер, 05 липня 2018 14:19
Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

Додати коментар


+