Непояснювальна жорстокість: на Кіровоградщині ледь не заморили голодом дитину

Середа, 15 серпня 2018 17:22

Ця подія нікого не залишила байдужим. Команда Радикальної Партії Олега Ляшка докладе усих зусиль аби допомогти хлопчику та притягти до відповідальності винуватця.

Наприкінці минулого тижня правоохоронці, соціальні служби та медики Новоукраїнки об’єдналися, аби від рідних батьків урятувати чотирирічного сина.

Замість 16 кілограмів – норми для свого віку – малюк важив лише сім.

Скільки дитина недоїдала – спеціалісти не беруться гадати. Чекають на результати обстеження.

Батьки хлопчика спочатку не пускали представників служби у справах дітей до будинку. Зайти вдалося аж після звернення до поліції та одержання санкції суду.

У службі констатували, що досі родина не стояла у них на обліку, бо сигналів про неналежне виконання батьківських обов’язків не надходило, а також не було можливості оглянути й оцінити умови проживання дітей, так як працівників батьки не пускали у помешкання. Наразі вирішується питання про позбавлення прав батьків, однак усе залежатиме від висновків судмедекспертизи і суду.

Пізніше виявилося, що батько хлопчика – депутат Новоукраїнської районної ради Олександр Мольченко.

Цю ситуацію прокоментував нардеп Дмитро  Лінько на своїй сторінці у Facebook:

«Жахлива ситуація в Новоукраїнці. Психічно хворий чоловік на ім‘я Олександр Мольченко ледве не заморив голодом свою дитину.

В ЗМІ розпоширюють інформацію, що він був членом Радикальної партії. Повідомляю, що він ніколи не був членом партії, потрапив у 2015 році в районну раду висуванцем від РПЛ, але майже одразу був виключений з фракції. Забрати мандат не вдалось через юридичні проблеми. Але фактично після утворення місцевого ОТГ існування райради стало формальним і тому про нього забули.

Мольченко - психічно хворий і неадекватний. Таких людей однозначно треба позбавляти батьківських прав, а за таке поводження з власною дитиною назавжди закривати. Це просто нелюд.

Наші місцеві партійці вже зконтактували з лікарями, та збирають необхідну допомогу дитині. Зараз вирішується питання щодо двох інших дітей. Їх треба рятувати від таких батьків. Нелюдам не місце в такому суспільстві!»

 

 

Прочитано 790 разів
Останнє редагування Середа, 15 серпня 2018 19:32
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+