Назавжди 26: на війні загинув військовий з Кіровоградщини

П'ятниця, 23 вересня 2022 17:11

20 вересня,  під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Майорськ на Донеччині загинув наш земляк, військовослужбовець ЗСУ  Метла Віталій Віталійович. Про це повідомляє mandarin-news з посиланням на Маловисківську міську раду.

17 листопада йому б виповнилось 27 років.

Віталій з рідними проживав у селі Мануйлівка, навчався у Маловисківській загальноосвітній школі №1, по закінченню школи - у  ПТУ№16 м.Мала Виска  за  спеціальністю  кухар-кондитер.

Віталій Метла добровільно став учасником антитерористичної операції 2014-2015 років у Донецькій та Луганській областях, захищаючи Українську Державу на Сході. По закінченню контракту  зі Збройними Силами України короткий  час  був цивільним,  працював за кодоном.

В перший день військової агресії  російської федерації Віталій Метла повернувся в Україну, і відразу  пішов добровольцем  у Збройні Сили України. Був призваний на військову службу до військової частини А4010,  добросовісно виконував свої військові обов’язки, самовіддано служив Україні, до кінця  залишився вірним присязі, захищаючи нашу Батьківщину. 20 вересня трагічно загинув у ході  воєнних дій.

Прощання односельців з загиблим  Віталієм Метла  відбудетьсязавтра, 24 вересня, в селі Мануйлівка біля оселі родини (вулиця Берегова).

Маловисківська громада прощатиметься  з загиблим воїном  24 вересня,  у суботу,  об 11 годині. Церемонія прощання відбудеться на центральній площі міста Мала Виска.

Прочитано 3389 разів
Останнє редагування Понеділок, 26 вересня 2022 09:16
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+