Назад у 90-ті: на Кіровоградщині розбійники у масках напали на обійстя фермера

П'ятниця, 27 вересня 2019 11:08
Назад у 90-ті: на Кіровоградщині розбійники у масках напали на обійстя фермера Фото: https://cheline.com.ua

На Кіровоградщині стався розбійний напад, жертвою якого стало подружжя фермерів. Про це mandarin-news повідомили джерела в правоохоронних органах.

У Гайвороні після настання темряви четверо невідомих у масках, озброєні металевими трубами, проникли на подвір’я приватного будинку. Там вони напали на його власницю, зв’язавши жінку стяжками.

Зайшовши до будинку, невідомі ударили трубою по голові директора фермерського господарства. Потім розбійники зв’язали чоловіка та почали вимагати гроші та коштовності, погрожуючи йому катуваннями.

В результаті здобиччю невідомих чоловіків стали два мобільних телефони «Apple», золотий ланцюжок та наручний годинник, які нападники зняли з фермера, а також золоті прикраси, що знаходилися у шкатулці в одній із кімнат будинку, архіватор відеоспостереження, карабін МКМ072СБ та пістолет «Форт».

Інформацію про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 187 Кримінального кодексу України («Розбій»). Нині правоохоронці встановлюють особи нападників.

Прочитано 2575 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+