Навіки 23-річний: воїн з Кіровоградщини загинув на Донеччині

П'ятниця, 08 липня 2022 16:15

У війні з окупантами загинув мешканець села Новий Стародуб Іванов Михайло Станіславович. Хлопцеві було 23-роки. Про це повідомляє mandarin-news з посиланням на Петрівську селищну раду.

«Молодий, вольовий, сміливий, розумний, повний життєвих планів і мрій юнак, люблячий син, брат, дядько,»- так відгукуються про Героя в селищній раді.

Михайло у 2015 році закінчив Новостародубську ЗШ І-ІІІ ступенів. В 2019 році став випускником медичного коледжу, отримавши спеціальність фельдшера. Пішов служити в ЗСУ. І в 2021 році став учасником бойових дій в АТО. З моменту наступу російських окупантів юнак був мобілізований до лав ЗСУ і направлений в місця бойових дій.

5 липня цього року, виконуючи бойове завдання на околиці населеного пункту Глибока Макатиха Слов’янського району Донецької області молодший сержант, командир 1-го відділення 2-го стрілецького взводу стрілецької роти Іванов Михайло Станіславович отримав тяжке поранення. Лікувався в шпиталі в Дніпрі. Але попри зусилля лікарів, врятувати захисника не вдалося. Сьогодні, 8 липня серце нашого відважного захисника перестало битися. 

Прочитано 4577 разів
Останнє редагування П'ятниця, 08 липня 2022 17:38
Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

Додати коментар


+