Найуспішніші учні Кропивницького отримали премії та подарунки. ФОТО

Четвер, 31 травня 2018 11:11

Сьогодні, 31 травня, в усіх школах Кропивницького відбулося свято останнього дзвоника. За традицією, до НВО №35 завітали поважні гості-радикали депутат міськради Рафаель Санасарян та народний депутат України Дмитро Лінько.

На шкільному подвір’ї, прикрашеному плакатами, квітами та різнокольоровими кульками, зібралися учні, вчителі, батьки та гості із букетами квітів.

"Я маю честь розділити з вами свято останнього дзвоника. Я гордий, що підростає розумне та талановите покоління. Зі своєї сторони я і надалі буду підтримувати розвиток нашої школи", - говорить Рафаель Санасарян.

Депутат міськради відзначив грошовою премією трьох найкращих учнів року  Домініка Хижняка, Олександра Сидорука та Михайла Лобуренка.

"Дитячі посмішки, які я сьогодні бачу - це саме те, заради чого ми живемо та боримося за успішне майбутнє. Я вдячний однопартійцю і товаришу Рафаелю Санасаряну за те, що він дбає про дітей та підтримує їх у досягненнях", - зазначив народний депутат України Дмитро Лінько.

Після виконання Державного гімну у школі пролунав останній дзвоник. Директора кропивницької школи Юрій Конопат привітав учнів із закінченням навчального року і побажав випускникам обрати правильний шлях у житті, успішно здати іспити і вступити в обрані вищі навчальні заклади, подякував вчителям за плідну працю, терпіння та любов до дітей.

Мені приємно відзначити, що минулий навчальний рік був багатий на різноманітні досягнення в обласних, всеукраїнських і навіть міжнародних змаганнях як з навчальних дисциплін, так і творчих та спортивних. Саме тому, дякуючи нашому депутату, діти мають неабиякий стимул до навчання, щоб у кінці року отримати особисто від нього цінну нагороду – зазначив директор.

 

 

Прочитано 1921 разів
Останнє редагування Четвер, 31 травня 2018 12:35
Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

Додати коментар


+