Надання окупованим територіям автономного статусу – шлях до знищення Держави

Понеділок, 13 листопада 2017 09:54

На думку Радикальної партії законопроект про реінтеграцію потребує суттєвого доопрацювання в сфері механізму фіксації та верифікації факту виведення окупаційних військ РФ з тимчасово непідконтрольних територій.

Також радикали акцентують увагу на неможливості розділення проблеми окупованого Донбасу та Криму. Ці території є невід’ємною частиною України і тому не можуть бути предметом політичних торгів.

Окремо партія наполягає на неможливості проведення місцевих виборів на території ОРДЛО лише після виведення російських окупаційних військ та підтримуваних ними збройних формувань, встановлення контролю над державним кордоном та повної десепаратизації регіону.

"Ми поважаємо наших міжнародних партнерів, однак наполягаємо, що Мінські угоди і «особливий статус» Донбасу призведуть не до вирішення конфлікту, а до його остаточної консервації на довгі роки", - зазначив лідер Радикальної партії Олег Ляшко.

Також слід наголосити на неприпустимості участі в миротворчому контингенті на Донбасі будь-яких представників країни-агресора, як цивільних, так і військових.

Прочитано 858 разів
Останнє редагування Понеділок, 13 листопада 2017 10:07
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+