Над водоканалом у Кропивницькому згущаються хмари

Понеділок, 30 вересня 2019 11:20
Над водоканалом у Кропивницькому згущаються хмари Фото: https://persha.kr.ua

Міський голова Кропивницького Андрій Райкович жорстко розкритикував діяльність місцевого водоканалу. Про це з апаратної наради повідомляє кореспондент mandarin-news.

За словами посадовця, водоканал нині – найбільш проблемне підприємство обласного центру, робота якого викликає чимало нарікань місцевих жителів. Для прикладу він привів численні пориви водогону та мереж каналізації, на які Кіровоградське ВКГ реагує або занадто пізно, або не реагує взагалі. А ці втрати оплачують з власної кишені місцеві підприємства та містяни.

Все місто тече, – обурився посадовець. – Як не фекалії, так чиста вода. А хто за це платить? Жителі, підприємства, громада.

Андрій Райкович наголосив – коли водоканал передавали до складу ОКВП «Дніпро-Кіровоград», місту обіцяли стабільну якісну роботу. Нині ж вона такою вважатися не може апріорі. А особливо обурливою, на його думку, є ситуація зі знищенням асфальтного покриття під час численних поривів – відремонтовані дороги знову перетворили на смуги перешкод, у той час як місто витратило на ремонти доріг величезні бюджетні кошти.

За результатами наради будуть підготовлення розпорядження міського голови, які дозволять жорстко контролювати діяльність Кіровоградського ВКГ.

Нагадаємо, минулого тижня Андрій Райкович наголосив – якщо підприємство найближчим часом не виправить ситуацію, він ініціюватиме його повернення до комунальної власності міста.

Прочитано 800 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+