На Кіровоградщину насувається різдвяний атмосферний фронт

П'ятниця, 03 січня 2020 16:45
На Кіровоградщину насувається різдвяний атмосферний фронт Фото: https://espreso.tv/

Суботнього дня на території нашої області погодний характер не зазнає істотних змін. Про це mandarin-news повідомили в обласному центрі з гідрометеорології.

Місцеві синоптики стверджують – у суботу на Кіровоградщині все ще переважатиме хмарна з проясненнями та без істотних опадів погода. Вітер південно-західний, зі швидкістю 5-10 м/с. Температура вночі – 0-5° морозу, вдень – 0-5° тепла.

У Кропивницькому завтра хмарна з проясненнями та без істотних опадів погода. Вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі – 2-4° морозу, вдень – 1-3° тепла.

У переддень Різдва на Кіровоградщині чекаємо на зміну погодного характеру –до нас навідається атмосферний фронт, який принесе з собою невеликі опади. Вітер буде північно-західного напряму зі швидкістю від 5 до 10 м/с. Температура повітря протягом доби коливатиметься від 2° морозу до 3° тепла.

На Різдво на Кіровоградщині встановиться погода без істотних опадів. Вітер переважатиме північно-західний, зі швидкістю 5-10 м/с. Температура вночі – 0-5° морозу, вдень вона коливатиметься від 3° морозу до 2° тепла.

Прочитано 1335 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+