На Кіровоградщину насувається північний циклон LOLITA

Вівторок, 28 січня 2020 16:45
На Кіровоградщину насувається північний циклон LOLITA Фото: https://reporter.kr.ua/

Потужний північний циклон LOLIT, приніс на території нашої країни суттєві зміни в погодному характері. Його вірні супутники атмосферні фронти найближчої доби зумовлять на Кіровоградщині хмарну погоду. Про це з посиланням на обласний центр з гідрометеорології повідомляє mandarin-news.

У зв’язку з цим жителів області попереджають про погодні явища І рівня небезпеки.

У найближчі 2 години з утриманням до кінця дня 28 січня, вночі та вранці 29 січня по місту Кропивницький та по Кіровоградській області збережеться туман, видимість 200-500 м. Вдень 29 січня по місту Кропивницький та місцями по Кіровоградській області очікуються пориви вітру 15-20 м/с. (І рівень небезпеки, жовтий), – наголосили в обласному центрі з гідрометеорології.

В нічні години істотних опадів не передбачається, вдень пройде невеликий дощ. Вночі та вранці видимість погіршуватиме туман, спостерігатиметься слабка ожеледь. Вітер південно-східний з переходом на західний, 7-12 м/с, вдень місцями пориви до 15-20 м/с. Температура вночі – від 3° тепла до 2° морозу, вдень – 0-5° тепла.

У Кропивницькому 29 січня вночі без істотних опадів, вдень пройде невеликий дощ. Вночі та вранці туман, слабка ожеледь. Вітер південно-східний з переходом на західний, 7-12 м/с, вдень пориви до 15-20 м/с. Температура вночі – від 1° тепла до 1° морозу, вдень – 3-5° тепла.

Прочитано 1512 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+