На Кіровоградщині знову кадрові зміни в поліції

Середа, 04 жовтня 2017 11:46

У ГОЛОВАНІВСЬКУ ПРИЗНАЧЕНО НОВОГО НАЧАЛЬНИКА ВІДДІЛУ ПОЛІЦІЇ

Ним став підполковник поліції Олег Клименко. Представити особовому складу підрозділу нового керівника прибув заступник начальника обласного главку відомства Дмитро Ткачонок.

Нарада відбулася сьогодні, 3 жовтня, у Голованівському відділі поліції. У ній також взяли участь представники керівництва району, правоохоронних та судових органів.

На початку заходу присутні привітали колишнього очільника підрозділу Олександра Голованя з виходом на заслужений відпочинок та подякували за службу.

Олександр Павлович віддав роботі у правоохоронних органах 23 роки свого життя. Пройшов шлях від рядового до заступника начальника районного відділу, керівника слідчого відділення.

Протягом останніх чотирьох років підполковник поліції Олександр Головань очолював поліцію Голованівського району. За сумлінне виконання службових обов’язків отримував заохочення від керівництва та заслужив багаторічною працею повагу і вдячність від громадян.

Звертаючись до присутніх, екс-керівник підрозділу подякував колективу за спільну роботу та побажав своєму наступнику Олегу Клименку успіхів у службі.

Заступник начальника поліції області Дмитро Ткачонок передав Олександру Голованю вітальну адресу від очільника поліції Кіровоградщини Сергія Кондрашенка. А новопризначеному керівнику Голованівського відділу поліції побажав успішно виконувати службові завдання, працювати задля безпеки і спокою людей.

Прочитано 559 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+