На Кіровоградщині збирають кошти для порятунку 12-річного Тимура (ФОТО)

П'ятниця, 08 листопада 2019 15:20
На Кіровоградщині збирають кошти для порятунку 12-річного Тимура (ФОТО) Фото: http://charivne.info/

Для того, щоб вилікувати 12-річного Тимура Овчаренка, який отримав потужний удар струмом, потрібні великі суми коштів. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомила Катерина Ножевникова, інформує mandarin-news.

У Тимура опіки 65 відсотків поверхні тіла після удару високовольтною лінією – голова, руки, ноги, тіло, кисті. Фактично не уражена тільки частина правої руки. Також у дитини ЗЧМТ з епідуральної гематомою, лінійний перелом кісток черепа, важка опікова хвороба, гостра опікова токсемія, септикотоксемія, струс мозку другого ступеня, розрив селезінки і нижнього полюса обох нирок, перелом ребер з лівого боку, компресійний перелом хребта в сегментах т6, 9, 10, 11, рана лівої тім'яної кістки, – повідомляє волонтерка.

За її словами, з 29 вересня і по сьогоднішній день Тимуру проведено 18 операцій і перев'язок під наркозом. Стан дитини вкрай важкий. Температура коливається від 37,8 до 40 градусів. Витримує без знеболювання не більше трьох годин – болі постійні, обтяжені загальним постопераційним станом, переломами і гострою інтоксикацією організму, тому дитина майже постійно плаче.

За період лікування витрачено 193 тис грн на закупівлю антибіотиків, препаратів крові, інфузій і перев'язувальних матеріалів (за листами від лікарень). В цілому вже витрачено майже 225 тис грн. Попереду ще місяці. Звичайно, якщо все буде добре, то медикаментів буде необхідно з кожним тижнем все менше. Але поки говорити про «все добре» ще дуже рано. І ми продовжуємо збирати кошти на лікування Тимура, – зазначила Катерина Ножевникова.

Вона додала:

А ще покажіть будь ласка цей пост своїм дітям. Особливо підліткам. Розкажіть їм і покажіть чим закінчуються зйомки на електричках...

Для того, щоб надати посильну допомогу. зв'яжіться з Катериною Кожевниковою.

Світлина від Katherine Nozhevnikova.

Світлина від Katherine Nozhevnikova.

Прочитано 2018 разів
Останнє редагування П'ятниця, 08 листопада 2019 15:31
Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

Додати коментар


+