На Кіровоградщині завершилось розслідування щодо доставки заборонених предметів у місця несвободи

Середа, 24 січня 2018 12:39

Слідчим відділом прокуратури Кіровоградської області завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом збуту наркотичних засобів у місцях не свободи за участі працівників конвойної служби.

Перед судом постане 36-річний поліцейський ізолятора тимчасового тримання Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області, який, як встановило слідство, вчинив незаконне придбання та зберігання особливо небезпечних наркотичних засобів з метою їх збуту арештованим особам в приміщенні Олександрійського міськрайонного суду. 
Наразі досудове розслідування завершено. Обвинувальний акт за ч.1 ст.307 КК України направлено до Олександрійського міськрайонного суду для розгляду по суті. 

Нагадаємо, 5 грудня 2017 року, правоохоронними органами був зафіксований факт доставки заборонених речей, у тому числі наркотичних засобів, у кімнату утримання підозрюваних та обвинувачених, що обладнана в приміщенні Олександрійського міськрайонного суду. Заборонені предмети потрапляли до приміщення суду за участі працівників конвойної служби Олександрійського відділу поліції. 
Прочитано 370 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+