На Кіровоградщині затримали крадія "на відпочинку"

П'ятниця, 13 квітня 2018 16:02

Чоловік відкрито заволодів готівкою у сумі вісім тисяч гривень у місцевого підприємця та відразу ж залишив населений пункт. За такі дії підозрюваному загрожує до шести років позбавлення волі.

Пригода трапилася вдень. До Новоукраїнського відділу поліції надійшло повідомлення від місцевого підприємця про те, що щойно невідомий пограбував його дружину за місцем роботи та заволодів готівкою з каси. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група. Поліцейські отримали від потерпілої прикмети нападника.

«Через схвильованість, жінка змогла описати нападника лише у загальних рисах – зріст, статура і те, що він був одягнений у чорну куртку, - розповідає начальник Новоукраїнського відділу поліції Ігор Матвійчук. – Та, незважаючи на це, оперативникам вдалося встановити особу підозрюваного і вже наступного дня вони з’ясували, де він переховувався. Зловмисником виявися 35-річний місцевий житель, який вже неодноразово притягувався до відповідальності за вчинення майнових злочинів. Чоловік, проходячи повз заклад підприємця, побачив, що біля каси знаходиться одна жінка і відразу ж вирішив заволодіти грошима. Після цього, підозрюваний втік з місця події і, не повертаючись додому, відразу попрямував до обласного центру на таксі. У Кропивницькому, грабіжник винайняв номер у готелі, оплативши три дні проживання, придбав дорогий алкоголь та продукти харчування. Але «насолодитись відпочинком» йому завадили поліцейські, які затримали його  прямо у готельному номері».

На  даний час особі повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 186 Кримінального кодексу України «Грабіж». Санкцією статті за такі дії передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 6 років. За рішенням суду зловмиснику обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб.

Прочитано 458 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+