На Кіровоградщині «засвітився» представник посольства України в США

Четвер, 10 жовтня 2019 12:00
На Кіровоградщині «засвітився» представник посольства України в США Фото: https://www.volyn24.com

Вже кілька жителів Кропивницького стали жертвами шахраїв. Про це mandarin-news повідомили джерела в правоохоронних органах.

Шістдесятп’ятирічному жителю Кропивницького зателефонувала невідома особа. Вона сказала, що є представником посольства України в США та наразі вирішує проблеми його дружини, яка знаходиться в Америці – жінка начебто потрапила в ДТП, і їй терміново потрібні кошти для непритягнення до кримінальної відповідальності. Згодом до нього додому приїхав чоловік, якому він передав 20000 грн. та 2000 доларів США. Пізніше, зрозумівши, що його обдурили, постраждалий звернувся до поліції.

Подібний випадок стався теж в обласному центрі. До поліції звернулася 81-річна жителька Кропивницького. Вона розповіла, що до неї зателефонувала невідома особа, повідомивши, що її донька винна в скоєнні ДТП, і їй терміново потрібні гроші. Після цього шахраї прийшли до неї додому – злякана жінка віддала їм кошти в сумі 170000 грн, 650 доларів США та золоті вироби.

Інформацію про обидві випадки внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Нині правоохоронці встановлюють особи шахраїв.

Поліція звертається до мешканців Кіровоградщини – якщо вам повідомляють подібну інформацію, в першу чергу зателефонуйте своїм начебто постраждалим рідним. 

 

Прочитано 640 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+