На Кіровоградщині закуплять шкільних парт на 35 мільйонів гривень

П'ятниця, 04 травня 2018 12:15
Голова облдержадміністрації підписав розпорядження про розподіл між територіями близько 35 мільйонів гривень з держбюджету на виконання першочергових завдань.
Про це він повідомив під час засідання колегії ОДА. Одне із таких завдань – забезпечення першокласників, які у вересні цього року розпочнуть навчання за програмою Нової української школи, новими багатофункціональними партами – відповідно до рекомендацій профільного управління.
"Наші першокласники у 2018 році отримають сучасні парти, якими ми з вами забезпечимо школи області за рахунок державних коштів", – наголосив голова ОДА керівникам територій. Він також зауважив, що зазначені кошти спрямують і на навчання вчителів майбутніх першокласників. Для педагогів проводитимуть спеціальні тренінги з метою освоєння методики викладання Нової української школи.
"Також на інші заходи будуть спрямовані кошти державного бюджету. Я наголошую, що всі ті вимоги, які ставить держава, мають бути виконаними в кожному районі, у кожному місті нашої області. А ми повинні отримати помітний позитивний результат", – наголосив Сергій Кузьменко керівникам територій.
Прочитано 377 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+