На Кіровоградщині закликають бути відповідальними під час свят

П'ятниця, 27 квітня 2018 13:39

Сьогодні, 27 квітня, о 10:00 відбувся брифінг за участі начальника ГУНП в Кіровоградській області Сергія Кондрашенка, начальника Управління ДСНС України у Кіровоградській області Віталія Миронюка, начальника Кіровоградського обласного управління лісового та мисливського господарства Наталії Ревенко та начальника Державної екологічної інспекції у Кіровоградській області Миколи Власенка. Головною темою заходу було забезпечення публічної безпеки та порядку в період травневих свят та пожежна безпека в екосистемах Кіровоградської області.

Під час брифінгу начальник Управління ДСНС України у Кіровоградській області Віталій Миронюк повідомив, що із 28 квітня та по 9 травня Кіровоградський гарнізон переходить у режим посилених заходів.

На Кіровоградщині у період травневих свят рятувальники працюватимуть у посиленому режимі.

«На чергуванні цілодобово буде знаходитися 211 осіб та 54 одиниці техніки. У разі загострення ситуації ми можемо додатково залучити 250 людей та 67 одиниці техніки», - зазначив Віталій Миронюк.

Також, громадян закликають обережніше поводитися з вогнем та не провокувати пожеж у екосистемах.

Для забезпечення громадського порядку на вулицях Кропивницького та по обласні збільшиться кількість правоохоронців. Підвищену увагу поліцейські будуть приділяти нетверезим водіям.

«Найбільша кількість ДТП стається за участі нетверезих водіїв. Від цього можуть постраждати не лише самі керманичі, а й прості перехожі, які у свою чергу дотримуються ПДР», - говорить начальник ГУ НП в Кіровоградські області Сергій Кондрашенко.

Головний поліцейський області закликає з розумінням поставитися до людей із забороненою радянською символікою.

«Прохання до жителів – не реагувати різко. Це переважно будуть люди похилого віку. Вам необхідно лише викликати поліцію. А ми вже у свою чергу проведемо профілактичні бесіди з цією людиною», - зауважив Сергій Кондрашенко.

 

Прочитано 416 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+