На Кіровоградщині водії грілися за кермом оковитою (ФОТО)

Четвер, 14 листопада 2019 12:00
На Кіровоградщині водії грілися за кермом оковитою (ФОТО) Фото: https://zz.te.ua/

На Кіровоградщині група патрульного реагування затримала водія з майже 13-кратним перевищенням показника алкоголю в крові. Про це повідомляє mandarin-news з посиланням на групу "Безпечний Новомиргород" в Телеграмі.

За 11.11.19 р. поліцейськими групи реагування патрульної поліції виявлено 2 водіїв, які керували транспортними засобами в стані алкогольного сп'яніння. Так, близько 21 год. на автодорозі  Веселівка-Новомиргород виявлено трактор МТЗ 82 з бочкою для перевезення аміаку, під керуванням жителя с. Панчеве,  в якого виявлено 2,55 проміле алкоголю, – повідомив заступник начальника Новомиргородського відділення Маловисківського відділу ГУ НП Валерій Ситник.

Нагадаємо, 2,55 проміле в крові свідчить про сильне алкогольне сп’яніння.

Також, за словами правоохоронця, близько, 2 години ночі в Новомиргороді поліцейські зупинили водія скутера. Температура повітря сягала позначки 0 градусів за Цельсієм, тому копи запідозрили, що той вживав щось "зігріваюче". Водієм виявився місцевий житель, працівник міської ради. При продутті алкотестера виявлено 0,93 проміле алкоголю.

Прочитано 1356 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+