На Кіровоградщині ціну на водопостачання хочуть зробити найвищою в Україні (НОВИЙ ТАРИФ)

Середа, 22 січня 2020 10:00
На Кіровоградщині ціну на водопостачання хочуть зробити найвищою в Україні (НОВИЙ ТАРИФ) Фото: https://drogmedia.net.ua/

У Кропивницькому відбудеться відкрите обговорення постанови НКРЕКП (Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики, та комунальних послуг) щодо підвищення тарифів на водопостачання. Про це mandarin-news повідомили в пресслужбі підприємства.

ОКВП «Дніпро-Кіровоград» повідомляє, що 24 січня 2020 року о 15 год. 30 хв. за адресою: м. Кропивницький, вул. Озерна Балка 3а, актова зала відбудеться відкрите обговорення проєкту постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 16 червня 2016 року № 1141» щодо встановлення тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення на 2020 рік, – йдеться у повідомленні.

Згідно зазначеному проєкту тариф на водопостачання та водовідведення для Кропивницького та області пропонується встановити на рівні 37,14 грн. за кубометр. Це найвища ціна на таку комунальну послугу по всій Україні.

Прочитано 6076 разів
Оцініть матеріал!
(3 голосів)

Додати коментар


+