На Кіровоградщині священники затримали озброєного рецидивіста

Вівторок, 15 жовтня 2019 15:20
На Кіровоградщині священники затримали озброєного рецидивіста Фото: https://uapress.info

У Покровському соборі Олександрії затримали озброєного ножем чоловіка, що нападав на прихожан. Про це mandarin-newsповідомили джерела в правоохоронних органах.

На Покрову, 14 жовтня (День захисника України) до Покровського собору в Олександрії зайшов п’яний чоловік, озброєний ножем. Погрожуючи ним священнику, він почав вимагати продукти харчування та алкоголь. Аби убезпечити прихожан, той віддав нападнику соняшникову олію та хліб. Після цього агресор пішов із храму.

Та вже за деякий час він повернувся, щоб знов ображати прихожан, погрожуючи їм ножем. Але тут у справу втрутилися священослужителі – вони затримали чоловіка та викликали поліцію.

Слідчо-оперативна група правоохоронців вилучила з місця події металевий розкладний ніж довжиною близько 15 см., нарізний хліб, та соняшникову олію. Як виявилося, затриманий чоловік мав давні конфлікти із законом, будучи засудженим за 5 статтями кримінального кодексу України.

Інформацію про подію внесено до ЄРДР. Вирішується питання про обрання нападнику міри запобіжного заходу та оголошення про підозру.

Прочитано 1111 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+