На Кіровоградщині сімейна сварка, завершилась побиттям на площі міста

Середа, 08 серпня 2018 14:10

39-річний чоловік побив 41-річну дружину на площі Покровській у місті Олександрії. Побиття завершилось зверненням у поліціію

Про це повiдомляють «Олександрiйськi новини»

Як прокоментував подію начальник сектору моніторингу Олександрійського відділу поліції Сергій Козловський, сварка між подружжям і спричинила нанесення тілесних ушкоджень. Поліція кваліфікує подію як нанесення легких тілесних ушкоджень. Удар жінці було завдано по обличчю.

«По факту порушено кримінальне провадження за частиною 1 статті 125 Кримінального кодексу України. Проводяться слідчі дії», - повідомив С.Козловський

Нагадаємо, що відповідно по ККУ, стаття 125 говорить про відповідальність за нанесення умисних легких тілесних ушкоджень. Цей злочин карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк до двохсот годин, або виправними роботами на строк до одного року.

Якщо буде доведено, що умисне легке тілесне ушкодження спричинило короткочасний розлад здоров'я або незначну втрату працездатності, тоді покарання буде жорсткішим: штраф від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від ста п'ятдесяти до двохсот сорока годин. Може бути призначено і покарання у вигляді виправних робіт на строк до одного року, арешт на строк до шести місяців або обмеженням волі на строк до двох років.

Прочитано 1063 разів
Останнє редагування Середа, 08 серпня 2018 14:33
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+