На Кіровоградщині сільський голова намагався вбити поліцейського при виконанні

П'ятниця, 20 грудня 2019 14:00
На Кіровоградщині сільський голова намагався вбити поліцейського при виконанні Фото: https://t1.ua/

Прокуратура Кіровоградської області повідомила про підозру голові однієї з сільських рад Бобринецького району в умисному заподіянні поліцейському тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням ним службових обов’язків. Про це mandarin-news повідомили в пресслужбі установи.

За версією слідства, наряд поліцейських під час нічного патрулювання території виявив автомобіль, який рухався з порушенням правил дорожнього руху та не реагував на законні вимоги поліцейських зупинитися. Правоохоронці наздогнали порушника, який зупинився в подвір’ї будинку.

Водій і пасажир авто продовжили ігнорувати законні вимоги поліцейських, почали поводити себе агресивно та в подальшому намагались задушити працівника поліції. Для самозахисту правоохоронці скористались сльозогінним газом.
В ході проведення слідчих дій було встановлено, що одним з нападників був діючий сільський голова. Згідно висновку судово-медичної експертизи, підозрюваний спричинив поліцейському легкі тілесні ушкодження.

Правова кваліфікація кримінального правопорушення – ч. 2 ст. 345 Кримінального Кодексу України. Досудове розслідування триває.

Прочитано 540 разів
Останнє редагування П'ятниця, 20 грудня 2019 15:02
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+