На Кіровоградщині шукають банківських співробітників, зарплата – від 5,5 до 24,7 тисячі гривень

Понеділок, 13 січня 2020 16:45
На Кіровоградщині шукають банківських співробітників, зарплата – від 5,5 до 24,7 тисячі гривень Фото: http://yak-prosto.com/

Наразі банківські установи Кіровоградщини потребують 42 фахівців. Про це з посиланням на відділ організації надання послуг роботодавцям Кіровоградського обласного центру зайнятості повідомляє mandarin-news.

Так, працівники потрібні АТ «Сбербанк», Філії акціонерного товариства «Державний експортно-імпортний банк України» у Кропивницькому та Філії Кіровоградського обласного управління АТ «Ощадбанк». Серед вакансій – керуючий відділенням, завідувач сектору, заступник начальника відділу, інженер, касир (в банку)  тощо. Заробітна плата – від 5500 до 24700 грн.

Фахівці потрібні у Кропивницькому, Олександрійському, Світловодському, Знам’янському, Бобринецькому, Гайворонському, Голованівському, Вільшанському, Добровеличківському, Петрівському, Олександрівському, Онуфріївському та Устинівському районах Кіровоградщини.

Якщо вас зацікавила зазначена інформація, за більш детальною звертайтеся до міськрайонних центрів зайнятості та філій обласного центру зайнятості, – наголосили у відділі організації надання послуг роботодавцям Кіровоградського обласного центру зайнятості.

Прочитано 670 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+