В одному з районів Кіровоградщини ремонтують ФАПи та сільські амбулаторії

Четвер, 02 серпня 2018 13:04

Про це повідомили голова Петрівської райдержадміністрації Сергій Завалій і голова районної ради Тамара Сакара, які днями побували з робочою поїздкою у селі Луганка.

У ході поїздки, керівники району побували в Луганській амбулаторії, де восени 2017 року був розпочатий капітальний ремонт, на який з різних фінансових джерел вже витрачено більше мільйона гривень.
Сергій Завалій та Тамара Сакара оглянули вже відремонтовані приміщення головного відділенні та ознайомитися з ходом ремонту в спеціалізованій частині амбулаторії. Будівельники запевнили, що до кінця серпня роботи будуть виконані якісно і у повному обсязі.
Під час короткої наради голова райдержадміністрації наголосив, що потрібно подбати і про благоустрій прилеглої території амбулаторії та про придбання необхідних меблів і інвентарю. З цих питань були дані конкретні завдання керівникам.
Сергій Завалій зауважив, що в районі також капітально ремонтують ФАПи у селах: Червонокостянтинівка, Іскрівка, Козацьке, Баштине спільно з сільськими радами та ПРАТ ЦГЗК. Окрім капітальних ремонтів, виділено кошти на поточні ремонти ФАПів у селі Новий Стародуб та у селі Малинівці.
У ході робочої поїздки керівники району також ознайомилися з роботою новоствореного комунального підприємства «Господар і К», де нині працює 4 особи. Для підприємства придбано трактор, причіп, навісне обладнання, бетонозмішувач. У планах придбати і міні-трактор, збудувати гараж для зберігання техніки та її ремонту. Першочергове завдання новоствореного Луганського комунального підприємства – благоустрій територій населених пунктів, утилізація ТПВ, надання різноманітних і необхідних населенню послуг, задоволення потреб людей похилого віку та одиноких пристарілих.
На завершення робочої поїздки керівництво району зустрілось з трудовим колективом СВК «Агрофірма «Маріампольська» та її керівником Костянтином Міщаніним.
Навесні на підприємство був здійснений рейдерський напад. На даний час за цими фактами відкрито кримінальні провадження, ведеться слідство. Під час зустрічі Сергій Завалій зауважив, що ситуація на агрофірмі і надалі перебуватиме у полі зору влади та правоохоронних органів.

"Ми зробимо все залежне від нас, щоб підприємство працювало стабільно, мало прибутки, а його працівники отримували достойну заробітну плату", – підкреслив голова РДА.

 

За інформацією веб-сайту Петрівської РДА

Прочитано 417 разів
Останнє редагування Четвер, 02 серпня 2018 16:08
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+