На Кіровоградщині призначили нового керівника Держпродспоживслужби (ФОТО)

Середа, 12 лютого 2020 13:30
На Кіровоградщині призначили нового керівника Держпродспоживслужби (ФОТО) Фото з вільного доступу в мережі

Начальником Олександрійського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області призначено Сергія Ковбасюка. Про це з посиланням на пресслужбу установи повідомляє mandarin-news.

Представляючи колегу, начальник Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області Ігор Бойчук охарактеризував його як людину з управлінським досвідом і сильними лідерськими рисами, що позитивно вплине на ефективність та якість роботи управління.

Новопризначений начальник районного управління раніше обіймав посаду начальника відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Олександрійського міського управління Держпродспоживслужби області. За час роботи в структурі установи він встиг зарекомендувати себе як цілеспрямований та відповідальний фахівець.

У своєму вітальному слові Сергій Ковбасюк зазначив, що важливим питанням для забезпечення високої ефективності діяльності служби є організація злагодженої командної роботи та закликав присутніх до конструктивних ініціатив.

Прочитано 479 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+