На Кіровоградщині пройшов профорієнтаційний захід

Вівторок, 26 червня 2018 14:09

У Олександрії школярі приглядались до професій оточуючих.

У профорієнтаційній роботі з учнями канікул немає.

Не тільки старшокласники, яким ось-ось уже час вирішувати, ким стати, а й учні початкової шкільної ланки долучаються до світу професій.

Так, в рамках акції «Профорієнтаційне літо» для учнів молодших класів,  відпочивають у пришкільних оздоровчих таборах, практично щодня проводяться різноманітні ігри, конкурси та вікторини, які спрямовані на те, щоб школярі замислюватись, як важливо правильно обрати майбутню професію.

Так, наприклад, учні Олександрійського колегіуму побували в Олександрійському міськрайонному центрі зайнятості, де для них, спільно з агенцією організації свят «Веселка», було організовано пізнавальний захід про світ професій. Аніматори у костюмах героїв мультфільму «Щенячий патруль» Маршал і Скай проводили для дітлахів цікаві конкурси. Наприкінці розважальної програми діти із задоволенням взяли участь у конкурсі малюнків на асфальті на тему «Моя майбутня професія». Мрійливі хлопчики і дівчатка зображали себе будівельниками, пожежниками, поліцейськими, програмістами, лікарями, перукарями і т. ін.

Під час заходу діти згадали багато професій, і тішить те, що така діяльність спонукає їх частіше задумуватись над тим, чим цікаві професії людей, які оточують їх в житті, аби з часом правильно обрати свою, яка колись стане

справою життя.

 

Прочитано 317 разів
Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

Додати коментар


+