На Кіровоградщині попрощались із загиблим уродженцем росії, який воював за Україну

П'ятниця, 02 вересня 2022 14:17

У смт Вільшанка попрощалися із загиблим військовослужбовцем, Героєм – 45-річним Курасовим Олегом Борисовичем, сьогодні, 2 вересня. Про це повідомляє mandarin-news з посиланням на Вільшанську селищну раду.

Олег Борисович народився 9 вересня 1976 року в Росії, в Ставропольському краї на Кубані. Коли йому виповнилося 4 роки, батьки прийняли рішення переїхати жити до родичів, в Україну. Тут він зростав, ходив до місцевої школи, працював, одружився та виховував дітей.

Через повномасштабне вторгнення російської федерації на територію нашої держави 8 червня 2022 року мобілізований на військову службу Голованівським районним територіальним центром комплектування та соціальної підтримки.

29 серпня, внаслідок отриманих поранень, Олег Борисович втратив своє життя.

«Смерть Олега Борисовича – це не тільки біль його родини, це біль усієї громади. Син, брат, чоловік, батько, друг та бойовий побратим, земляк. Він був людиною з великої літери – мав добру душу та чуйне серце, щирий та справедливий, завжди турбувався про рідних і близьких, про побратимів, лише не про себе. Дивився на все з позитивом та оптимізмом. Таким він залишиться назавжди у нашій пам`яті…»- йдеться в повідомленні громади.

 

 

Прочитано 1096 разів
Останнє редагування П'ятниця, 02 вересня 2022 14:48
Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

Додати коментар


+