На Кіровоградщині попрощались із загиблим 24-річним військовим

Вівторок, 31 травня 2022 14:47

Сьогодні Петрівська громада провела в останню путь загиблого захисника України Івана Коростельова. В Івана залишилася мама та молодша сестра. Про це повідомляє mandarin-news з посиланням на Петрівську селищну раду.

Коростельов Іван Володимирович був солдатом, навідником 1 механізованого взводу 3 механізованої роти. Під час вогневого зіткнення з противником в населеному пункті Бахмут Донецької області отримав поранення, несумісні з життям.

Іван народився 18 липня 1998 року року в селі Володимирівці.

У 2015 році закінчив Володимирівську загальноосвітню школу I-III ступенів. Це був веселий, енергійний, добросовісний, трудолюбивий та дуже артистичний юнак. Ніякий виховний захід у школі не відбувався без його участі. Іван любив спорт. Завжди з повагою ставився до людей.

Після закінчення школи продовжив навчання у «Західно-Дніпровському центрі професійно-технічної освіти».

По закінченню навчання прийшов працювати в ТОВ Агрофірма «П’ятихатська» слюсарем-ремонтником.

З 2019  по 2021 роки проходив строкову службу у Збройних Силах України.

Під час військової служби зустрів свою другу половинку, з якою мріяв створити міцну сім’ю. Після демобілізації продовжив працювати у рідному селі.

17 березня 2022 року став на захист рідної України. А 27 травня Коростельова Івана Володимировича не стало.

Поховали Коростельова Івана Володимировича на кладовищі у рідному селі Володимирівці Петрівської селищної територіальної громади із усіма військовими почестями.

Прочитано 3186 разів
Останнє редагування Вівторок, 31 травня 2022 15:21
Оцініть матеріал!
(2 голосів)

Додати коментар


+