На Кіровоградщині понад 5 тисяч безробітних здобули нову освіту

Вівторок, 23 жовтня 2018 10:28

З метою забезпечення професійно-кваліфікаційного рівня шукачів роботи вимогам роботодавців, у січні-вересні 2018 року за сприяння служби зайнятості області 5,1 тис. безробітних проходили професійне навчання – повідомляє mandarin-news з посиланням на Кіровоградський обласний центр зайнятості.  

Зокрема, кількість безробітних, які навчалися у центрах професійно-технічної освіти державної служби зайнятості становила 108 осіб. Професії, які здобули безробітні, це електрогазозварник, тракторист, перукар, бармен, кравець, токар, касир торгівельного залу, манікюрник, кухар тощо.

Протягом січня-вересня 2018 року кількість осіб, охоплених профорієнтаційними послугами становила 81,5 тис. осіб, у т.ч. 32,1 тис. осіб, які мали статус зареєстрованого безробітного. Також профорієнтаційними послугами було охоплено 32,8 тис. осіб, що навчаються у навчальних закладах різних типів, з них учні загальноосвітніх шкіл становили майже 27,3 тис. осіб, повідомляє відділ аналітики та статистики Кіровоградського обласного центру зайнятості.

ФОТО з відкритих джерел

Прочитано 290 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+