На Кіровоградщині поліцію викликатимуть одним кліком у смартфоні (ФОТО)

Понеділок, 23 вересня 2019 12:00

В Головному управлінні Нацполіції області презентували новий мобільний додаток «Mypol». Про це з місця подій повідомляє кореспондент mandarin-news.

Презентував новий сервіс поліції заступник керівника проекту Микита Стецюк.

За допомогою цього додатку можна надзвичайно оперативно викликати на місце злочину наряд патрульної поліції. Скачати його можна в сервісі «Playмаркет» абсолютно безкоштовно.

Додаток покликаний значно покращити комунікацію громадян з органами поліції. За інформацією Микити Стецюка, новий сервіс пришвидшує виклик правоохоронців на 40%. В Європі Україна – перша держава, де функціонує такий сервіс. Подібні є в Дубаї та Сінгапурі, але вони мають суто регіональні особливості. Дуже схожий сервіс від правоохоронців нині тестується в Індії.

Для нормального функціонування додатку потрібен гарний інтернет. Якщо його немає, інформацію про злочин автоматично формується за допомогою СМС.

Якщо ви стали жертвою або свідком злочину, натискайте на кнопку «SOS». Виклик одразу надходить до диспетчера, який надсилає на місце події найближчий наряд поліції, – зазначив Микита Стецюк. – Місце, де ви перебуваєте, автоматично відстежує система, локалізуючи його на площі від 3 до 12 метрів. Після отримання виклику всі ваші переміщення фіксуються протягом наступних 10 хвилин.

Такий сервіс є незамінним у тих випадках, якщо повідомити про злочин необхідно, не привертаючи уваги правопорушників.

Прочитано 861 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+