На кіровоградщині поліцейський відмовився від хабаря

Четвер, 08 листопада 2018 16:53

26-річний місцевий житель запропонував поліцейському хабаря за водіння в нетверезому стані – про це повідомляє mandarin-news з посиланням на сайт Національної поліції Кропивницького.

Патрульні Вільшанського району Кіровоградської області під час несення служби помітили транспортний засіб, водій якого порушив правила дорожнього руху. Автомобіль зупинили. За кермом перебував 26-річний місцевий мешканець у нетверезому стані. На місці події правоохоронці склали протокол за ст.130 КУпАП та вилучили у чоловіка водійське посвідчення.

Кілька днів потому до заступника начальника Вільшанського відділу кіровоградської поліції прийшов водій-порушник та запропонував поліцейському при наступній зустрічі надати 200 доларів за свої водійське посвідчення.

Старший лейтенант поліції повідомив про корупційну пропозицію керівництву. За матеріалами УДВБ слідчим управлінням ГУНП у Кіровоградській області було розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) КК України.

Молодика затримали на місці працівники внутрішньої безпеки НПУ та слідчі обласної поліції під час передачі хабара представнику поліції. Наразі чоловіку загрожує кримінальна відповідальність за надання неправомірної вигоди службовій особі у вигляді позбавлення волі на строк до 8 років. 

Фото: з відкритих джерел.

Прочитано 301 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+