На Кіровоградщині поліцейські викрили нарколабораторію

П'ятниця, 09 листопада 2018 12:23

Працівники управління протидії наркозлочинності поліції області викрили у злочинній діяльності 34-річного місцевого жителя - повідомляє mandarin-news із посиланням на сайт  Національної поліції в Кіровоградській області.

За місцем проживання чоловіка поліцейські провели обшук та вилучили психотропну речовину – метамфетамін, пігулки, до складу яких входить прекурсор – псевдоефедрин, а також скляні колби, приладдя та інші інгредієнти, що використовувались для виготовлення метамфетаміну. 

Крім того, вилучено револьвер імпортного виробництва для відстрілу гумових куль і штик-ніж.

За результатами експертиз за цими фактами буде прийнято рішення щодо притягнення особи до кримінальної відповідальності:

·         за ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту),

·         ст. 311 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання прекурсорів),

·         ст. 313 (викрадення, привласнення, вимагання обладнання, призначеного для виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, чи заволодіння ним шляхом шахрайства або зловживання службовим становищем та інші незаконні дії з таким обладнанням)  

·         ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

За такі дії законодавством передбачено покарання – позбавлення волі на строк до семи років.

Фото: з відкритих джерел.

 
Прочитано 356 разів
Останнє редагування П'ятниця, 09 листопада 2018 14:52
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+