На Кіровоградщині поховали 29-річного розвідника з Миколаївщини

Середа, 21 вересня 2022 16:40

На Вільшанщині попрощалися із загиблим на російсько-українській війні Героєм Кононенком Романом Вадимовичем. Про це повідомляє mandarin-news з посиланням на Вільшанську селищну раду.

З початком повномасштабного вторгнення російської федерації на територію України родина Кононенків змушена була покинути рідну домівку та стати переселенцями. На Вільшанщину приїхали у травні.           

Роман уродженець Миколаївщини.

Призваний на військову службу 24 лютого цього року Миколаївським РТЦК та СП м. Миколаїв. Займав посаду розвідник-навідник розвідувального відділення розвідувального взводу 2 десантно-штурмового батальйону. Військовослужбовець військової служби за мобілізацією.

29-річний Роман Кононенко був розвідник-навідник розвідувального відділення розвідувального взводу 2 десантно-штурмового батальйону військової частини А0224.

11 вересня 2022 року загинув. Обороняючи суверенітет своєї держави, будучи вірним військовій присязі, загинув під час виконання бойового завдання в районі виконання завдань за призначенням в ході ведення бойових дій, в Донецькій області.

Чин похорону та прощання з полеглим Романом відбувся в Православній Церкві України святого Великомученика Юрія Переможця селища Вільшанка. Прощалися з Героєм рідні, віряни церкви, жителі громади, військові, священнослужителі ПЦУ.

Прочитано 829 разів
Останнє редагування Середа, 21 вересня 2022 17:17
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+