На Кіровоградщині побили та пограбували посадовця міськради, чоловік підозрює помсту та попередження (ФОТО)

П'ятниця, 14 лютого 2020 10:00
На Кіровоградщині побили та пограбували посадовця міськради, чоловік підозрює помсту та попередження (ФОТО) Фото з вільного доступу

У Світловодську біля міського будинку культури жорстоко побили та пограбували чоловіка. Потерпілий – начальник одного з управлінь виконкому міської ради –  не вірить у версію банального пограбування випадкового перехожого, з посиланням на Світловодськ вечірній повідомляє mandarin-news.

Напад стався увечері 13 лютого на одній із доріжок алеї позаду міського Палацу культури. Як вдалося з’ясувати, посадовець близько 17:30 год. повертався зі служби додому, як тут з ним порівнялися двоє молодиків спортивної статури, на голови яких були напнуті капюшони. Дужий удар у потилицю, а потім в обличчя – і жертва знепритомніла. Зловмисники ж, відібравши мобільний телефон, дременули у бік берега водосховища.

Сам потерпілий вважає крадіжку ґаджету трюком, як-то кажуть, про людське око, за яким криється помста за його діяльність та попередження. Саме так він і сказав поліцейським, що прибули на місце пригоди.

Прочитано 1669 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+