На Кіровоградщині п’яний водій намагався вирішити проблему за допомогою бензопили (ФОТО)

Понеділок, 13 січня 2020 13:30
На Кіровоградщині п’яний водій намагався вирішити проблему за допомогою бензопили (ФОТО) Фото: https://chernivtsi.online/

На Кіровоградщині п’яний водій в’їхав у паркан приватного домоволодіння. Про це йдеться в групі «Безпечний Новомиргород» у Телеграм, повідомляє mandarin-news.

Близько 6 год. на лінію 102 надійшло повідомлення від жителя вул. Матросова в м. Новомиргороді, про те, що особа ромської національності заїхала на вулицю з польової дороги автомобілем ВАЗ 2101 та ймовірно перебуває в неадекватному стані. Прибувши за вказаною адресою, наряд поліції виявив автомобіль ВАЗ 2101 у паркані заявника. Водій, зрозумівши ситуацію, в яку потрапив (з його слів –з метою перерізати свій автомобіль), завів бензопилу, яка була в багажнику автомобіля, – йдеться у повідомленні.

Поліцейські попередили чоловіка про можливе застосування заходів примусу в разі продовження вчинення правопорушення, створення загрози життю чи здоров'ю поліцейських чи інших осіб, та невиконання законних вимог поліцейських (а це застосування спеціальних засобів, фізичної сили чи вогнепальної зброї). Після цього дана особа вимкнула бензопилу та була затримана.

Дана особа дійсно мала ознаки сильного алкогольного сп'яніння, проте пройти освідування на стан сп'яніння відмовився. На місці події також вилучено автомобіль, – повідомляють правоохоронці.

Прочитано 1183 разів
Останнє редагування Понеділок, 13 січня 2020 14:29
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+