На Кіровоградщині оголосили штормове попередження, жителів області закликають бути максимально уважними

Середа, 15 січня 2020 16:45
На Кіровоградщині оголосили штормове попередження, жителів області закликають бути максимально уважними Фото: https://media.slovoidilo.ua/

Найближчим часом на території Кіровоградщини очікується значне ускладнення погодних умов. Про це з посиланням на У ДСНС області повідомляє mandarin-news.

Увага! Штормове попередження! В найближчі 2 години  з утриманням до кінця дня 15 січня, вночі та в першій половині дня 16 січня по м. Кропивницькому та по Кіровоградській  області збережеться туман 200-500 м, на дорогах очікується ожеледиця, – йдеться у повідомленні.

В той же час, в обласному центрі з гідрометеорології поінформували – у четвер, 16 січня на території Кіровоградщини слід чекати на мінливу хмарність та погоду без опадів. Вночі та в першій половині дня видимість погіршуватиме туман, спостерігатиметься слабка ожеледь, на дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі – 0-5° морозу, вдень – 0-5° тепла.

У Кропивницькому завтра – без опадів. Вночі та в першій половині дня туман. Слабка ожеледь, на дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі – 2-4° морозу, вдень – 2-4° тепла.

Жителів Кіровоградщини з огляду на туман та ожеледь закликають бути максимально уважними. Водії мають виконати ряд застережень:

  • знизити швидкість автомобіля;
  • увімкнути протитуманні фари;
  • не допускати запотівання скла;
  • уникати різких маневрів на дорозі;
  • не забувати про дистанцію.
Прочитано 2322 разів
Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

Додати коментар


+