Жителям Кіровоградщини загрожує суттєве підвищення тарифів

П'ятниця, 16 серпня 2019 11:35
Жителям Кіровоградщини загрожує суттєве підвищення тарифів Фото: 20 хвилин

ОКВП «Дніпро-Кіровоград» оприлюднило повідомлення про необхідність коригування цьогорічних тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення. Про це повідомляє mandarin-news з посиланням на сайт підприємства.

Адміністрація водогону посилається на вимоги постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг від 10.03.2016 р. №302. Саме відповідно до них підприємство хоче відкорегувати розрахунки тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення на 2019 рік.

Перегляд тарифів на послуги зумовлений зростанням вартості електроенергії та необхідністю погашення частини кредиту Світового банку та відсотків за його користування (розрахунки), – йдеться у повідомленні.

Відповідно до оприлюдненої інформації водопостачання та водовідведення може подорожчати на 6,8 та 10,2% відповідно.

Структура тарифів на послуги централізованого водопостачання та водовідведення за результатами зміни (коригування) на 2019 рік:

За інформацією підприємства, пропозиції та зауваження приймаються по 27 серпня 2019 року включно на адресу: м. Кропивницький, вул. Соборна 19а, або на електронну адресу підприємства: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Відкрите обговорення необхідності встановлення тарифів на послуги централізованого водопостачання та водовідведення відбудеться 29 серпня 2019 року о 10.00 годині за адресою: м. Кропивницький, будівля міської ради м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна 41, кімн. 426, – наголосили в «Дніпро-Кіровоград».

Прочитано 925 разів
Останнє редагування П'ятниця, 16 серпня 2019 11:24
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+