На Кіровоградщині керівництво Соколівської ОТГ піклується про розвиток сільського спорту (ФОТО)

Понеділок, 27 травня 2019 15:10

У Кропивницькому районі триває чемпіонат з футболу. Майже всі ігри рідного «Соколу» – і домашні, і на виїзді – відвідує, активно вболіваючи, керуюча справами Соколівської ОТГ Ольга Яценко.

У нас в ОТГ, крім «Сокола», – ще  4 футбольні  команди, які грають на першість Кропивницького району. Ми намагаємось постійно їм допомагати, щоб розвивати в громаді сільський спорт. Наша мета – правильно вихована, здорова молодь, яка радує на футбольних полях своїх прихильників, – наголосила голова Соколівської ОТГ Ольга Яценко.

Також підтримує «Сокіл» громадський активіст, відомий у Кропивницькому меценат Олександр Скляревський. Кілька днів тому команда із Соколівського отримала від нього форму, в якій проведе всю першість району з футболу.

Хочу сказати на адресу пані Ольги дуже добрі слова! Вона плідно працює в ОТГ, приносячи багато користі всій громаді. А в плані розвитку футболу її внесок більш ніж великий. Я з нею часто спілкуюся і можу впевнено сказати – небагато чоловіків розуміються на грі мільйонів так, як Ольга Яценко. Це у них родинне – два її сина грають за «Сокіл». Побільше б таких завзятих керівників в місцевих органах влади і тобі у нас в державі все було б добре, – наголосив Олександр Скляревський.

Світлина від Александра Скляревского.

Прочитано 854 разів
Останнє редагування Понеділок, 27 травня 2019 16:34
Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

Додати коментар


+