На Кіровоградщині чоловіка побили та пограбували

Вівторок, 24 квітня 2018 14:44

Зловмисники йшли слідом за потерпілим, а на малоосвітленій ділянці шляху вдарили по голові та відібрали мобільний телефон. За такі дії законом передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до шести років.

За попередньою інформацією, напад на 25-річного жителя Петрівського району зловмисники скоїли через те, що зрозуміли – жертва повертається додому напідпитку і навряд чи зможе чинити опір. У подальшому, зловмисники різко наблизились до потерпілого, нанесли удар та заволоділи його майном. Телефон марки  «Samsung», який і став здобиччю нападників, наступного дня реалізували вже у сусідній області, куди втекли. Потерпілий, отямившись, дістався додому і лише вранці повідомив про пригоду поліцейських.

«Підозрювані деякий час переховувалися у сусідній області, але, завдяки проведеним оперативно-розшуковим заходам, працівникам поліції вдалося встановити їх особи та місцезнаходження, - розповів начальник Петрівського відділення поліції Олександр Лисенко. 32-річного місцевого жителя та його однолітка викрито у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України «Грабіж. Досудове розслідування кримінального провадження, розпочатого за цим фактом, продовжується. Підозрюваним загрожує тюремний строк від чотирьох до шести років».

Прочитано 683 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+